Website voor huisverhuur
Ontimehousing

Ontimehousing

Onze uitdagingen waren om een platform te creëren waarbij een vlotte communicatie mogelijk is tussen huurders en verhuurders en een mogelijkheid voorzien waarbij verhuurders hun huizen op de website konden plaatsen.

Het kenmerk dat het meest van belang is voor een geschikte website is dat deze een doel moet hebben. Na enkele gesprekken en goede communicatie werd het doel van de website duidelijk. Deze hebben we succesvol verwerkt en centraal gezet op de website van Ontimehousing. Daarnaast is het ook aanmerkelijk dat de bezoekers, op een aangename manier, het doel van de website begrijpen en kunnen bereiken. Dit hebben wij kunnen waarmaken door een structurele indeling toe te voegen aan de website.

Uiteraard is de website van Ontimehousing volledig responsive, aangepast aan alle schermen en apparaten. Tegenwoordig is bijna de helft van al het internetverkeer al via mobiele telefoons en de verwachting is dat het alleen maar toe gaat nemen.

u kunt de site zelf verkennen via deze link: ontimehousing.com

Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd open voor het bespreken van nieuwe projecten, creatieve ideeën of kansen om deel uit te maken van uw visie.

Volgende Project
EdwardvanGils

Reviews

Creative Corner

Binnenkort video reviews

Grace

Google
Oprechte mensen, ik ben blij met mijn website.

Ella

Google
Ze doen wat ze beloven! Ze zijn ook erg positief en behulpzaam.

Lucas

Google
Geweldig werk, erg blij met het eindresultaat, had een website nodig voor mijn bedrijf. Allemaal voltooid en tevreden met de klus. Bedankt :)

Lisanne

Goede communicatie, erg fijn om mee samen te werken!

Hafsaty

Google
Geweldige service met prima kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Jeem

Google
Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Xidig Organisation

Google
Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!