Creative Corner
loading...

WEBDESIGN

Een winstgevende website laten maken.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel webdesign bureau? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij Creative Corner bouwen wij websites die je concurrenten doen verbluffen.

✔️Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet.
✔️Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren.
✔️ Compleet. Professioneel. Winstgevend.

Een supper snelle website.

De eerste stap is goede hosting. Creative Corner helpt je de passende gespecialiseerde WordPress hosting te kiezen die je website sneller en veiliger maakt. Creative Corner weet hoe belangrijk het is om snelle laadtijden te hebben in de huidige concurrerende economie. Wist je dat elke extra seconde laadtijd jouw conversieratio drastisch verlaagt? Google stelde in 2016 vast dat als een website meer dan drie seconde bezig is om te laden, 53% van de mobiele gebruikers wegklikt. Daarom zorgt Creative Corner ervoor dat de bezoekers van jouw site een snel ladende website bereiken.
Omdat het webverkeer zelfs over desktop- en mobiele apparaten wordt verdeeld, is een website die op meerdere apparaten en schermresoluties werkt absoluut essentieel. Elk WordPress-webontwerp dat we maken, reageert op desktops, tablets en mobiele apparaten.

Wees Vindbaar!

Helaas zijn er veel bedrijven die een website of webshop laten maken, maar geen rekening houden met de vindbaarheid van de site. Een website kan er tenslotte prachtig uitzien, maar als deze onvoldoende vindbaar is, heeft de website weinig waarde. Het is zonde om in een mooie webdesign te investeren, zonder dat iemand de site daadwerkelijk te zien krijgt. Creative Corner is in staat om je website te optimaliseren, zodat deze beter vindbaar wordt en je de concurrentie voorbij gaat in de zoekmachines. Bij Creative Corner hebben we ruime ervaring met SEO. Wij zijn daardoor in staat om de website relatief snel vindbaar te maken.

Elke bedrijf is uniek

de webdesigns die Creative Corner maakt, sluiten perfect aan bij je bedrijf en doelgroep. De uitstraling van je bedrijf op het internet begint bij het webdesign.
Omdat elke bedrijf uniek is, is geen website hetzelfde.

Ontwikkelingen van webshops

Een fantastische product verkoopt zichzelf hoor je weleens vallen. Klopt. In de jaren 60. Binnen het online slagveld van vandaag de dag gaat dit helaas niet meer op, Impact is jouw troef. En daarvoor moet je bij Creative Corner zijn. Want wij creëren impact voor jouw merk. Zodat de klant meteen aan jou denkt, waneer de behoefte ontstaat voor jouw product. Sterker nog: wij zorgen dat jij behoefte creëert. Met mooie webshops waar je producten bijna kunt voelen, ruiken, proeven. Wij zitten graag vroeg met je aan tafel om dit te realiseren.
Met WooCommerce transformeer je bijvoorbeeld een website tot webshop veilig en snel betalingsverkeer. We werken onder andere met Adyen, Mollie, Pay.nl en Buckaroo, zodat we de best passende betalingsvoorwaarden voor jouw webshop kunnen kiezen.
Andere opties zoals A/B testen, externe reviews, chatfunctionaliteit en verscheidene tracking opties kunnen allemaal toegevoegd worden. Tenslotte zorgt Creative Corner ervoor dat je site een SSL-certificaat krijgt zodat klanten veilig hun gegevens kunnen invullen.

Creative Corner

Lokaal heeft voordelen, ook als het gaat om een website bouwen. We merken dat wat mensen uit hun website willen halen niet altijd naar voren komt over de mail. Een goed gesprek waar we kunnen doorvragen over wat je wilt zien en wilt bereiken is maar al te vaak het verschil tussen een goede website en een écht goede website.
Dus bel of laat je gegevens achter en we nemen dezelfde dag nog contact op. Laten we samen een keer kijken wat we met jouw nieuwe website of webshop kunnen bereiken.
VIEW
CLOSE